06 38140839      Soestdijkstraat 4       info@buurtkeukenzo.nl
Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Stichting Kraktie en samen met de Gemeente Amsterdam en Cordaan voeren wij de activiteiten van de Buurtkeuken en het Huiskamer project Healthy Food uit. In de loop der jaren is onze  activiteit uitgegroeid naar een community voor senioren waar wij een scala van activiteiten aanbieden. 

Het is ons een eer, een rol van betekenis te mogen spelen in deze levensfase van de senioren die de buurtkeuken  en onze huiskamer bezoeken.

Kraktie betekent in het Surinaams  Kracht. Met ons werk willen wij veel positiviteit en kracht uitstralen om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van de verschillende doelgroepen met wie wij samenwerken.

Kraktie voert activiteiten uit in het sociaal domein voor jong en oud. Belangrijke kernwoorden staan voor ons centraal in de diensten die wij bieden.

Zo werken wij graag samen en brengen verbinding tussen mensen, groepen, organisaties, jong en oud. Samenwerken en Verbinden brengt meer harmonie en dat is waar elk mens waar ook ter wereld naar streeft.

Onze vrijwilligers bereiden met liefde het eten voor onze bezoekers. Het is voor ons altijd weer een feest wat wij de mensen weer eens kunnen voorschotelen. Wij zijn altijd benieuwd hoe er gereageerd zal worden en hoe de maaltijden ontvangen worden. Wij worden hier niet in teleurgesteld, omdat de bezoekers vaak erg enthousiast zijn over de smaak, de service en de sfeer die er heerst in onze buurtkeuken.

Wilt u dat ook ervaren?, bezoek dan onze buurtkeuken en huiskamer activiteiten!

Schuiven naar boven
X