06 38140839      Soestdijkstraat 4       info@buurtkeukenzo.nl
De buurtkeuken in Reigersbos is terug

Samen eten met je buren. Het is gezellig, gezond en je leert elkaar beter kennen. Sinds kort kun je daarvoor weer terecht in Reigersbos. In het gebouw van Cordaan aan de Soestdijkstraat 4 wordt elke maandag en woensdag tussen 16.00 en 19.00 uur een lekkere en gezonde maaltijd geserveerd. De buurtkeuken werd onlangs heropend. Het is een plek voor iedereen om samen te komen. Want eten verbindt.

Reigersbos is een groene en prettige buurt, maar er zijn ook veel dingen die beter kunnen. De wijk is op een aantal punten verouderd. De gemeente knapt Reigersbos de komende jaren stap voor stap op. Meer informatie Reigersbos: ontwikkeling en herinrichting.

Dat opknappen doet de gemeente niet alleen, maar samen met bewoners en ondernemers. Zo kwam er een muurschildering in een steeg van het winkelcentrum tot stand. Ook wordt er gekeken naar een functie voor de buurt in het voormalige pand van de brandweer aan het Remmerdenplein.

Komt u ook eten?
Bewoners hebben in gesprekken met medewerkers van de gemeente laten weten dat ze weer een buurtkeuken in Reigersbos wilden hebben. De buurtkeuken was enkele jaren geleden gesloten. Cordaan en de gemeente hebben er samen voor gezorgd dat de buurtkeuken terug is gekomen. In de eerste weken zijn al heel wat bewoners komen dineren. Wilt u ook komen eten? Dan bent u van harte welkom! Meld u wel van tevoren even aan via telefoonnummer 06 3814 0839 of via emailadres info@buurtkeuken.nl.

Bron: https://www.amsterdam.nl/nieuws-gaasperdam/buurtkeuken-reigersbos-terug/

De buurtkeuken in Reigersbos is terug
Schuiven naar boven
X